Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HACKER PROGIK

2008.12.03

 érteted ne gyere sirni és az se  érdekel ha valaki más kárára használja de ne tegye és ha elbaszod a géped nem érdekel!!

 MÉG EGYSZER A PROGRAMOKÉRT FELELŐSÉGET NEMVÁLALOK UGY HOGY NE GYERE SIRNI!!    CSAK AZÉRT RAKTOM FÖL HOGY MEG MUTAAM HOGY VAN ILYEN IS!!

unsecure1.2  by bomberman ha tudod valaki pi jét akkor be irod a programba és ki adja a jelszavát!!!!

 

putty ez a program ara szolgál hogy be menj más számitó gépébe   !! de ez csak akkor megy ha tudod jelszavátt stb

 A PROGRAMOKÉRT FELELÖÉGET NEM VÁLALOK!!

clarclock ez a program ara szolgál hogyha le szedsz egy idökorlátos progit evel le tudod szedni az idökorlátot!

myvip_hack 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tuttisarok@gmail.com

(tuttisarok, 2010.08.28 19:03)

http://tuttisarok.mindenkilapja.hu/

érdemes megnézni

(Hackker, 2010.08.27 11:05)

http://www.hackthat.net/df/ddos/8885/index.hack

8*.**.**.** jaa nem IP kell?!?! xD

(Dark.LeetZ_jee, 2010.08.15 18:57)

gratulálok a ritka szar oldaladhoz. Most már rájöttem, hogy tényleg vannak a blogomnál szarabb oldalak is - ezt csakis neked köszönhetem ty -
OMG - Te még CoD-ozol is?! - te voltál múltkor az az aimos low mih?
még az Internet Explorer-t is "internet expoler"-nek (v minek) írta -.-"
- my blogGg: http://www.gatewayheh.uw.hu/
nem ám széjjelhaxxolni, habár tőled...... xD a "clarclock"-oddal, meg a "myvip feltörö"-del xD

jah gratulálok a többi szar oldaladhoz, a szép hotmailes címedhez és a másodlagos e-mail címedhez is. | bb

TrOjAnMaN@TrOjAnMaN.nobb

(-.-, 2010.08.09 15:49)

Nah itt egy normalis pgr nobok ezel beletudtok meni másik gépébe

http://data.hu/get/2847627/IP_Conecter_2.6.rar.html

HÜLYELESZEKHAMEGMONDOM -.-

(SZAR AZ OLDAL , 2010.07.25 21:41)

EZT AZ OLDT MÁSOLTAD BASZOD
EZ A HUSZADIK OLDAL AMI UGYAN ILYEN SZAR SZRA SZAR

bp hungária krt 1-3

(kovács ferenc, 2010.07.05 15:52)

Másod éves joghalgató vagyok,és ha lehetséges lenne egy komplex iratmintatárat valakitöl kapni, úgyan is az ösztöndijamböl nem birom kífizetni. Mellette albérletet is kel fizetnem ha segitene valaki megköszönném.! Frenec

Reklám

(Jarmen, 2010.07.03 17:36)

Ha valaki egy kicsit értelmesebb oldalra vágyik, ami nem internetszemét, és naponta frissül akkor: BHand.Co.Cc -letöltés és hack egy helyen. Film és zene még csak kevés van fent, de játék és hasznos program van jó pár.

Hülye vagy

(Adolf Hitler, 2010.07.03 17:31)

"Ahogy letöltöd a progit meglesz a srácnak az ip -d ,
Ha megvan az ip -d megvan a lakhelyed is"

Ezen de jót röhögtem. Szerinted ez az idióta meg fogja szerezni az IPd? Amúgy meg már most tudhatná, mert itt vagy, az oldalán, és még kommenteltél is. "Ha megvan az IPd, megvan a lakhelyed is." Hát ez így egy óriási hülyeség, hacsak nem egy ISPnél dolgozik...

romania

(lehel, 2010.06.26 20:02)

szasztok

...

(AsdAsd, 2010.05.25 03:32)

En 1 nem hozza erto kolok vok de erdekelne h pl a windowsomba h tom ki kuszobolni azt az aprocska hibat h mikor fel rakom a media playa ki fagy szal plz vmi hozza erto ember help me!!!!:S

sohanemtudodmeg@g-mail.com

(Art, 2010.05.23 17:34)

Szia , T nem tudom ki .

Elöször is ha ilyen progit tettem volna fel alap hogy beállitok az oldalon egy moderálást. Ami annyit tesz hogy csak az a hozászolás jelenik meg amit engedélyezel.


Legközelebb így járj el .
Én nem probálom ki a progikat ezek után.
(Ahogy letöltöd a progit meglesz a srácnak az ip -d ,
Ha megvan az ip -d megvan a lakhelyed is )

By

öööö fos

(apátok, 2010.05.21 13:59)

Na lol fiaim... halandzsáztok itt mindenről hallod. Megnézném én mikor dobsz össze egy "legalább 8 bites rendszert" hát haver ha sikerült külddel e-mail-ben xD fasirozott@hotmail.com kétlem, hogy valamit is tudsz ha ennyire leszólsz mindent. az igaz, hogy erről az oldalról semmi sem ér szart se, kivéve a cracklock de akkorse fikázni. kíváncsi vagyok hogy ti mit dobtok össze... Csak így tovább srácok=)

u.i.: Ha "hacker" akarsz lenni akkor tényleg minimum egy anyanyelv szintű angoltudás + c++ meg 1 pár programozási nyelv... yah és python sem árt ha van. 3.1 -et ajánlom

tutti

(tuttisarok, 2010.05.13 20:39)

http://tuttisarok.mindenkilapja.hu/

dorottya@vipmail.hu

(dorka31, 2010.05.11 13:53)

Ki tud segíteni jelszó kiderítésében.

fikavagy@citromail.hu

(Jó tanács ember, 2010.05.07 00:49)

Szerbusz kedves oldal szerkesztő!!
(10 akárhány éves hülye gyerek!!!)
Amit ide feltél az semmi!!!
Helyesen nem tudsz írni ez cink iskola nuku ugye bár???:PxD
Pl:. a progik amiket felttél semmik jelentéktelenek!!!
A putty Linux hálózatok feldrítésére van pl:. te szart se tudsz mit hülyíted a sok barmot!!!
Ha heckelni akarsz nem át némi programozás szintű tudás!!
Nah és ez az a golog amit te a kurva életbe soha nem tanulsz meg!!!! Üdv:. Wh

nem@publi.kus

(megszoptathatatlan, 2010.03.30 00:15)

Kedves Richi ( oldal atyja, alkotója )

Pár szó neked. Mint baráti jó tanács.
nem éppen jó dolog kishalakat mázsás húscafatokkal etetni. ( megfekszi a gyomrukat ). :D
Ha valóban sínen vagy a témában, akkor felejtsd el azt, hogy magyarokkal ilyen nyílt téren ( mint az oldalad ) vérbeli profikkal találkozz. Ahhoz angolul kell működni az agyadnak, gyakran az álmaidnak is. Hogy igazi nagyokkal lépj kapcsolatba... Semmi esély így. Ha felfigyel rád valamelyik, az abban az esetben történhet meg, ha véletlen épp bekukkantani készülsz valahova ( nahh nem a Katika leveleibe.. az nem hack) és neki is az a célja, ám megzavarod és lecsekkol.. akkor talán rád kattan és beszél veled. Ami fix: egy sem fog tanítani.
Az innen elérhető programokról pedig csak annyit, hogy töröld a mindent.. semmit sem érnek és mellette illegálisak is.

Képezd magad ha ez az életcélod,,, de ne publikáld a tudásod. ;)

nem@publi.kus

(megszoptathatatlan, 2010.03.30 00:01)

hozzászólás >> érdeklődés (balti, 2010. 03. 25. 10:09)

kedves érdeklődő. Javasolnám a humánus megoldást mindennek elejében. Mivel a gyermekedről van szó, hát fordulj felé bizalommal és olyan törődéssel, hogy a titkait veled ossza meg, ne pedig egy copmuterrel. Ha ez már nem kivitelezhető, akkor mindössze annyit kell tenned, hogy leülsz a számítógépe elé és az otthoni csoport beállításait kedvedre testre szabod. Második lehetőség, ha a hálózat számára elérhetővé teszed az ő számítógépét. Ám garantálom hogy ezek után nem hogy a bizalmát veszíted el a fiadnak, hanem nagy eséllyel őt is.

nem@publi.kus

(megszoptathatatlan, 2010.03.29 23:53)

Hack a világ. Mondom én..
Hogy mi kell ahhoz?
C, C+ Delphi s még pár programnyelv ( társalgási szintű ) XD beszélése ;) Ha ez megvan.. akkor vegyél fel némi műszaki ismeretet, nem árt ha technikusi szinten műveled azt. És jöhet az eszközpark megalkotása. Leginkább 8bites rendszert alkoss ( amihez a hálózat megteremtése a fenti kondíciók nélkül nagyon bajos ) Legjobb egy C64-et beizzítani... De egy 8000ft-os laptop is megteszi. Ha úgy futsz neki, hogy windows op rendszer áll a hátteredben már nincs semmi esélyed. Megfelelő program környezetet alkoss. és tudj neki parancsolni.
Az amikről itt ti álmodoztok, hogy klikk ide klikk oda.. épp annyira esélyes mint bekopni egy bank hátsó bejáratán és bájos mosollyal az arcotokon elkérni a pénzt.

A hekkelés nem arról szól amit ti itt hisztek. És nem is a ti kis personal eszközeitekre van kiélezve egy sem. Imádom amikor suttyók a parkban ( egy béna spyware beszopása után ) arról áradoznak, hogy feltörték a gépüket :D XD Vajon ki ?? :D

Javaslom, kezdjétek azzal, ha már élesíteni akarjátok a tudásotokat, hogy mindenféle közpiaci progi nélkül találjatok rá néhány vírusra a gépeteken.

Gyakorlásképpen pedig parancssorból indexeljétek le a saját MSN-etek partner listáját. Mások gépei felé pedig úgy közeledjetek, ( ha már nem bírtatok egy gadget-et összekalapálni ) hogy milliónyi nyomot hagytok a rendszerben, ami után nem a hekkerek fognak rátok találni hanem a törvényt szolgálók.

Sok sikert mindekienk

érdeklődés

(balti, 2010.03.25 10:09)

Érdeklődnék,hogy van-e valakinek ötlete,hogy miként tudnám néha ellenőrizni a fiam gépét az én gépemről,úgy,hogy ő ne tudja meg.Egy router -t használunk,nem fix ip-vel.Illetve mivel külön szobába vagyunk,miként tudom lekapcsolni,ha a tanulás helyett számítógépezik.Többször is jártam úgy,hogy mire felértem a szobájába,addigra már kikapcsolta a gépet gyors leállítással.De így azt hiszi át tud verni,a tanulást meg hanyagolja.(sajnos több tantárgyból is bukásra áll)
Kérek ötleteket,előre is köszönöm

tudd

(valaki, 2010.03.21 19:42)

NOSS NA FIGYELJETEK A HACKERELÉS NEM ABBÓL ÁL HOGY VAN EGY PROGI ÉS BEÜTÖD EZT AZT ÉS RÁKATT A HACK GOMBRA HANEM KOMOLYABB KETYERÉK IS KELENEKAMUGY A PROGRAMOK AMIT FELRAKTÁL ÁLTALÁNOS SZAROK MERT EZEK CSAK GAGYI AUTOMATACRACKEREK UGYHOGY NE HITETGESS IT SENKIT SEMMIVEL MERT EZ NEM HACKELÉS A CARLOCK AZ CSAK AMI EGY JÓ PROGI A TÖBBI NEM!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Következő »